Vaxa bilen med unikt sprayvax med lång hållbarhet.

Turtle Wax Sealant Carnauba Sprayvax, snabbt och enkelt vaxskydd
Turtle Wax Sealant Carnauba Sprayvax, snabbt och enkelt vaxskydd

Äkta Carnauba-vax och långvarigt lackskydd i ett snabbvax, hur går det ihop? Jo, tack vare kemikaliemixen i Turtle Wax nya Hybrid-serie är detta möjligt. Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax kan användas på både blöta och torra bilar, vilket gör arbetsmetoden mycket snabb och enkel.

Gammal är äldst, brukar det heta, och när vi pratar lackvård är det klassiska Carnauba-vaxet en svårslagen produkt. Det naturliga vaxet, som utvinns ur en bladväxt, har både lång hållbarhet och en fantastisk glans.

Under den här våren lanserar Turtle Wax vår nya Hybrid-serie där vi kombinerar modern kemteknik med traditionella bilvårdsingredienser, som Carnauba-vax. I serien ingår Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax, ett unikt sprayvax som är enkelt att använda och faktiskt ger ett långvarigt lackskydd.

Under fjolåret testade vi den nya produkten och häpnade över resultaten. Även efter flera tvättar och månader fanns det en tydlig, pärlande effekt som stötte bort smuts och vatten från lacken. Testerna visade att om man använder Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax regelbundet vid tvätt byggs det upp ett bra och långvarigt lackskydd – något som är helt nytt för den här typen av bilvårdsmedel.

Till skillnad från många andra produkter med Canauba-vax är appliceringen väldigt enkel. Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax sprayas på lacken direkt efter tvätt, antingen på blöt lack eller torr lack. Sedan torkar man rent/torrt med en mikrofiberduk eller ett syntetiskt sämskskinn. Snabbt och enkelt.

Några minuter extra vid biltvätt, sedan kan du njuta av både en fantastisk glans och en bil som är lätt att tvätta nästa gång. Har du testat en gång kommer du aldrig att tvätta din bil utan Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax!

Spraya Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax på en begränsad yta, till exempel en dörr, och polera sedan med favoritduken Turtle Wax Professional Microfiber Towel. Gå till nästa område, spraya, polera, och så vidare tills man gått runt hela bilen. Ta ett steg tillbaka och njut av den fina glansen i lacken. Nu har bilen ett skyddande vaxlager som tål flera tvättar, det gör bilen lättare att tvätta ren nästa gång och till exempel insekter fastnar inte så hårt.

Turtle Wax Sealant Carnauba Spray Wax fungerar även utmärkt att spraya på våt lack. Man kan använda torkbladet Turtle Wax Miracle Water Blade för att först ta bort vatten från rutorna. Även här gäller det att arbeta på ett område i taget. Polera och torka upp vattnet med mikrofiberduken Professional Microfiber Towel eller använd Turtle Wax Microfiber Syntetskinn, som på bilden. Vilken metod som är bäst är lite av en smaksak.