Turtle Wax HS PRO Graphene Max Wax 414 ml

Artikel nr: 2294
I lager

Turtle Wax Graphene "TO THE MAX WAX™" är ett easy-on, easy-off flytande cremevax med graphene blandning som skapar ett mycket starkt skyddsnät/armering på ytan. 

 

De kombinerade fördelarna inkluderar en fantastisk glans, kemikaliemotstånd, vattenavrinning samt ökat UV-skydd som skyddar mot att vattenfläckar och föroreningar fastnar på ytan.

Turtle Wax
5010322537080
6
Bruksanvisning: SKAKAS VÄL. Lacken bör vara väl rengjord från oxider och ytföroreningar. Tvätta bilen och skölj av noggrant. Använd lera eller polermedel vid behov. Använd HYBRID SOLUTIONS PRO 1 & DONE COMPOUND & CORRECT FINISH för att ta bort ev mindre tvätt repor innan applicering av vaxet. Applicering för hand: Applicera 3 små droppar på en vaxapplikator och sprid ut i ett jämnt cirkelöverlappande mönster på en 60x60cm yta i taget. Vänta 2–3 minuter till en matt yta uppstår. Torka av med en fuktig microfiberduk och slutför genom avpolering med en mjuk och torr microfiberduk för att framhäva lyster och hög glans. Maskin applicering: Applicera 4 små droppar på en mjuk polerrondell. Sprid ut medlet över en yta på 60x60cm och polera sedan på lågt varvtal. Vänta 2–3 minuter till en matt yta uppstår. Torka av med en fuktig microfiberduk och slutför genom avpolering med en mjuk och torr microfiberduk för att framhäva lyster och hög glans. Underhålls applicering: Tillåt medlet härda i 24 timmar innan efterföljande tvätt. Lackförberedelser, grundarbete, klimat och allmän skötsel kommer påverka hållbarhet och prestanda. Applicera ett extra skit på torr yta vid behov. Applicera ytterligare lager efter behov och använd HYBRID SOLUTIONS PRO FLEX WAX™, ett enkelt underhålls alternativ, för att upprätthålla professionell prestanda och garantera skyddet året om. OBS: Kan användas på fälgar, utvändig plast och glas. Kompatibel att använda ovanpå tidigare applicerade professionella ytskydd, förseglingar eller vaxer för ökad prestanda. Kommer inte göra at microfiberdukar stelnar. Använd inte på mjuka kanvas cabrioleter eller där en hal yta inte är önskvärd (t ex gummimattor och trappsteg)

Säkerhetsinformation

Varning

Irriterar huden Orsakar allvarlig ögonirritation Innehåller BENZISOTHIAZOLINONE. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Populära produkter