Turtle Wax HS PRO Graphene Flex Wax 680 ml

Artikel nr: 2292
I lager

Turtle Wax Graphene Flex Wax är ett högpresterande vax som kan appliceras på torr eller våt lack för långvarig glans, UV-skydd, kemikaliemotstånd, avrinning och skydd mot fläckar.


FLEX WAX är ett mångsidigt sprayvax som innehåller graphene vilket tillför ett mycket starkt nät/armering av skydd. Vi tar riktig graphene genom en process som genererar en stabil spridning av grapheneatomer, som inte separerar.


De kombinerade fördelarna inkluderar en fantastisk glans, kemikaliemotstånd, vattenavrinning samt ökat UV-skydd som skyddar mot att vattenfläckar och föroreningar fastnar på ytan.

Turtle Wax
5010322537066
6
SKAKAS VÄL! Lacken bör vara väl rengjord från oxider och ytföroreningar. Tvätta bilen och skölj av noggrant. Använd lera eller polermedel vid behov. Använd HYBRID SOLUTIONS PRO 1 & DONE COMPOUND & CORRECT FINISH för att ta bort ev mindre tvätt repor innan applicering av vaxet. APPLICERINGS ALTERNATIV: BAS SKIKT: För att påbörja ett långvarigt grundskydd, applicera 2 spray per panel på en torr yta. Sprid ut över hela ytan med en ren och vikt microfiberduk. Använd en ny ren och torr microfiberduk för avpolering. Vik duken efter behov. Eftertorka med en lätt fuktad microfiberduk om fläckar uppstår. Tillåt härda i 24 timmar. Lackförberedelser, grundarbete, klimat och allmän skötsel kommer påverka hållbarhet och prestanda. Applicera ett extra lager på torr yta vid behov. Skötsel av finishen för året runt skydd: Medan ytan är blöt efter tvätt och avsköljning, applicera 2 spray per panel. Torka av alla ytor som behandlats eller spola av med högtryckstvätt med början på taket för att jämnt sprida ut vaxet för att sedan torka av eventuella vattendroppar. Använd en fuktad microfiberduk för borttagning av överflödigt vax, strimmor eller fläckar. OBS: Kan användas på fälgar, utvändig plast och glas. Kompatibel att använda ovanpå tidigare applicerade professionella ytskydd, förseglingar eller vaxer för ökad prestanda. Kommer inte göra at microfiberdukar stelnar. Använd inte på mjuka kanvas cabrioleter eller där en hal yta inte är önskvärd (t ex gummimattor och trappsteg)

Säkerhetsinformation

Innehåller BENZISOTHIAZOLINONE. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Populära produkter