Turtle Wax HS Fabric Cleaner 500ml

Artikel nr: 2266
I lager

Turtle Wax Hybrid Solutions Fabric Cleaner är ett rengöringsmedel för mjuka cabriolettak.

•    Kraftiga rengöringstensider tar bort svår smuts, fett, oljor och fläckar från bilens material

•    Makalös rengöringsprestanda på grönalger, mossa, mögel och vägsmuts som fastnar på det mjuka cabriolettakets material som t ex canvas textiler

•    Använd tillsammans med Hybrid Solutions Fabric Protector för att skapa en smutsavstötande hydrofobisk barriär

Turtle Tips: En del tak kräver upprepad applicering. Tillåt torka och utvärdera resultatet. Applicera igen till ytan är helt ren.

Turtle Wax
5010322540530
6
Bruksanvisning: Mjuka Cabriolettak 1. Tvätta av och torka bilen. 2. Skölj av taket med lågt tryck. 3. Spraya tillräckligt med medel över taket och arbeta in det med en mjuk textilborste. 4. VIKTIGT! Skölj av ytorna noggrant till allt skum är borta. 5. Tillåt materialet att helt torka innan applicering med Hybrid Solution Fabric Protector. Turtle Tips: Att blöta upp ytorna först med vatten innan applicering hjälper medlets skum att tränga djupare in i materialet och lösa upp och lyfta upp smutsen. Bruksanvisning: Interiörmaterial 1. Dammsug först ytan som skall rengöras. 2. Testa först på en mindre synlig yta så att materialet inte släpper färg. 3. Spraya måttligt med medel över ytan och skrubba lätt med en textilborste. 4. Torka av smutsen med en fuktig microfiberduk. 5. Tillåt materialet torka innan applicering med Hybrid Solutions Fabric Protector.

Säkerhetsinformation

Varning

Orsakar allvarlig ögonirritation Innehåller BENZISOTHIAZOLINONE. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Populära produkter